![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 6 Dołączył: 22.12.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra więc tak tworze stronę szkoły i mam pewien problem a Mianowice wszystko pięknie śmiga, tylko strona się nie wyśrodkowuje w internet Explorer dlaczego?
http://21.x2t.pl/ może mi ktoś pomóc? (na znaczki i php nie patrzcie) ;P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra więc tak tworze stronę szkoły i mam pewien problem a Mianowice wszystko pięknie śmiga, tylko strona się nie wyśrodkowuje w internet Explorer dlaczego? http://21.x2t.pl/ może mi ktoś pomóc? (na znaczki i php nie patrzcie) ;P Daj pierw odpowiedni naglowek, pozniej zobaczymy. Np ten:
I widze, ze jednak sam naglowek wystarczyl ![]() Pamietaj zawsze o prawidlowym naglowku, bo to bardzo wazny element ![]() Ten post edytował kapuch 19.05.2010, 16:15:43 -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 6 Dołączył: 22.12.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o pomogło dziękuje ci bardzo dla ciebie wielki +, możesz mi tylko Jeszce powiedzieć czemu mi nie koduje PL znaków (pobiera mi z bazy dane)? a w pliku który "Includuje" mam i dalej lipa w zrodle strony masz kodowanie utf-8 a widze, ze w includowanym iso, wiec musisz zmienic, aby byl jeden format. W bazie danych takze musisz ustawic format. Ten post edytował kapuch 19.05.2010, 16:18:36 -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]()
|
|
No niestety zmieniałem na iso-8859-2 ale dalej nie ma znaczków w bazie mam "utf8_polish_ci".
|
|
|
![]()
|
|
No niestety zmieniałem na iso-8859-2 ale dalej nie ma znaczków w bazie mam "utf8_polish_ci". Tam gdzie sie laczysz z baza danych, zaraz po polaczeniu daj: Kod mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); No i nie wiem, ale chyba strone tez trzeba by bylo w UTF-8 zrobic, ale zobacz pierw to co ci napisalem. -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:19 |