![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
prosiłabym o pomoc. Mam klasę wysyłającą maila, w Netbeans kod jest w porządku jednak na serwerze nie jest wykonywany z powodu błędu. Błąd który dostaje to: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /var/www/sites/yoyo.pl/p/a/pablo83/class.emailer.php on line 11 o to class:
Czym jest spowodowany powyższy błąd? może to być winą innej wersji php na serwerze? serwer to: yoyo.pl Proszę o pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 7 Dołączył: 19.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poza tym
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nadanie public konstruktorowi nic nie zmienia.
mam jeszcze jeden problem, mianowicie mam skrypt książkowy który, cały czas zwraca mi błędy:
w odpowiedzi dostaje błędy: Warning: arsort() expects parameter 1 to be array, null given in C:\xampp\htdocs\projekt1\class.wordcounter.php on line 29 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\xampp\htdocs\projekt1\class.wordcounter.php on line 30 ok co do drugiego skryptu, znalazłam błąd ![]() Jednak w pierwszej klasie nadal wywala błąd i nie wiem dlaczego Ten post edytował agata 18.05.2010, 19:38:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 5 Dołączył: 7.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wrzuciłem Twój kod do mnie i działa poprawnie, błędów nie zgłasza. Nie do końca rozumiem dlaczego. Spodziewałbym się, że gdzieś masz jakiś dziwny znak, którego twój edytor nie wyświetla. Obejrzyj dokładnie co masz w linii 11 (w końcu tam jest zgłaszany błąd) w kilku edytorach. Może jest to problem przenoszenia pliku windows-linux? Jakie masz kodowanie? Jak na yoyo.pl dają dostęp przez ssh to obejrzyj plik w vi
-------------------- -------------------------------------------------------------------------
My blog |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 02:03 |