![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
od razu przyznaję się, jestem ciemny, a język PHP liznąłem na tyle by móc sklecić kilka linijek kodu celem wyciągnięcia danych z pliku np. include() itp. Jednak postanowiłem do mojego dorobku intelektualnego dorzucić umiejętność wyciągania danych ze stron www. I tak oto wpadłem na pomysł wyciągnięcia informacji z mojego chomika i wyświetlenia ich na stronie m.in: ilości plików oraz wielkość danych umieszczonych w chomikuj.pl. Próbowałem użyć: ale niestety nie wyszło. Próbowałem na wszelkie sposoby. Czy może ktoś z drogich forumowiczów ma już taki skrypt zrobiony? Albo próbował? Bo może nie da się tego zrobić i niepotrzebnie męczę się ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem użyć: jeżeli to wszystko co podałeś do funkcji preg_match to z pewnością nie podziała ^^. Generalnie dobrze by było jakbyś podał cały kod jaki masz, przecież długi nie jest (max 10 linijek)? ale niestety nie wyszło. Próbowałem na wszelkie sposoby. Mógłbyś podać wszystkie Twoje sposoby, żebyśmy wskazali Ci błąd Może istnieje gdzieś błąd w połączeniu ze stroną? W większości przypadków skrypt by Ci to wypisał. Jest taka możliwość, ale znowu - nie pokazałeś nam jak próbujesz pobrać stronę.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wycinek kodu strony:
Mój kod - nieco zmodyfikowany - już coś mi się wyświetla:
I nie wiem jak dalej to ugryźć ![]() ![]() $wynik oraz $wynik2 w ogóle nie wyświetlają mi się ![]() ![]() Ten post edytował xxxlukasz 18.05.2010, 22:07:46 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuję bardzo
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:08 |