![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z shoutboxem, u mnie dziala normalnie ale ludzie sie skarżą że się zawiesza, albo ze wszystko znika i nic nie widać. Wydaje mi się, że to dlatego że mają za wolne komputery, ale przeciez wielu ludzi używa shoutboxów i jakoś z tym żyją.
Wiecie może co można poprawić żeby nie działy się takie rzeczy? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Akurat komputer i jego szybkość wątpliwe by miała na to wpływ. Obstawiałbym raczej źle/nieoptymalnie napisany skrypt. Ale to tylko wróżenie z fusów przy ilości informacji jakie podałeś.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pytanie, co trzeba zrobić żeby wiadomości pojawiały się od góry do dołu? Macie jakieś pomysły? ja wymyśliłem coś takiego, ale pewnie to lipa z miodem:
i tu ładuje
teraz mamy
kolejny
i mamy
Tylko tutaj mi się nie podoba to, że co chwilę dodaje nowego diva, może też można to zrobić na zasadzie zmian id divów ale nie wiem jak. chodzi mi o coś takiego
i po dodaniu zeby bylo
chodziaż to też bez sensu chyba Ten post edytował neo1986kk 18.12.2010, 13:59:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:02 |