Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [wolontariat]Formularz zamówienia produktów
sebsoniki
post 17.05.2010, 18:52:37
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam wszystkich,

Chciałbym stworzyć formularz zamówienia na moja strone www którą tworzę. Formularz bedzie mial do wyboru 10 produktów. Zależy mi na tym żeby w formularzu były miniaturki zdjęć produktów poniżej cena produktu (stała) i pole wyboru ilości sztuk. Poniżej chciałbym aby było pole wyboru formy dostawy i cena dla poszczególnej formy (stała). Po wyborze poniżej byłaby wartośc zamówienia która najpierw mnozyłaby ilość z ceną wybranych porduktów i dodawała cene przesyłki. Poniżej już noramlne "formularzowe" dane kontaktowe (imię, nazwisko, adres, e-mail itp...). Formularz miałby być wysyłany na mój e-mail.

Przesyłam link z przykładem i jednocześni wzorem jak chciałbym to rozwiązać:
http://nie-siwiej.pl/kupuje.php
Powód edycji: [thek]: Jako że szukasz by ktoś Ci to zrobił, to temat przenosze do Poszukuję.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
tehaha
post 17.05.2010, 19:09:51
Post #2

-----

masz jakieś konkretne pytanie, czy tylko chciałeś się pochwalić co chcesz zrobić?
+Quote Post
thek
post 17.05.2010, 19:52:48
Post #3

Grupa: Moderatorzy

To ma być pytanie czy szukanie osoby, która Ci to wykona? Powiedz w czym problem, jakie pytanie bo temat przeniosę do Poszukiwaczy. Na razie wyląduje w Przedszkolu.

--------------------
Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
+Quote Post
sebsoniki
post 17.05.2010, 21:24:58
Post #4

-----

nie chcialem sie chwalic. Chce kogos kto bedzie w stanie napisac najwazniejsza czesc tego formularza czyli: obrazki w formularzu, wybor ilosci produktu, przypisane ceny produktow i przesylki oraz funkcje sumowania wartosci zamowienia (na podstawie wybranych produktow i formy przesylki) jezeli nie moge liczyc tu na Wasza pomoc to przepraszam ze wogole zaczalem ten temat

Ten post edytował sebsoniki 17.05.2010, 21:25:30
+Quote Post
-jarek-
post 26.05.2010, 17:42:35
Post #5

-----

Nie denerwuj się wklej kod strony ("to co napisałeś") i zadaj odpowiednie pytanie a na pewno ktoś Ci pomoże.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:00