![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam mały problem mianowicie chciałbym uzyskać efekt jak na stronie w Google w moim przypadku było by to: pole tekstowe i lista 10 miast pod nim po wpisaniu np. W bez przeladowania strony wyswietlily by się np Warszawa i Wrocław pewnie trzeba by tu wykorzystać Ajax jednak nie wiem za bardzo jak się do tego zabrać dlatego liczę na wasza pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Google.pl =? javascript autocomplete
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki za podpowiedź tylko zastanawiam się jak przerobić ten efekt w coś takiego:
Kraków dana1 dana2 dana3 warszawa dana1 dana2 dana3 wroclaw dana1 dana2 dana3 w formularzu wpisuje w i mi się wyświetla pod formularzem najlepiej w oddzielnym divie warszawa dana1 dana2 dana3 wroclaw dana1 dana2 dana3 wpisuje wa wyświetla się: warszawa dana1 dana2 dana3 mam nadzieje że teraz mnie rozumiecie i z czymś takim mam problem... Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:31 |