![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2004 Skąd: Stalowa wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój admin dał mi konto na serwerze naszej sieci, ale ja nie mogę zalogować się na niego, żeby wrzucic tam swoje pliki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wspolczujemy i laczymy sie w bolu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
trzeba w jakims progranie wpisac nazwe hosta login i haslo
![]() wtedy bedziesz mugl... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mój admin dał mi konto na serwerze naszej sieci, ale ja nie mogę zalogować się na niego, żeby wrzucic tam swoje pliki.
Ja też jestem przeciwny takim bezsensownym prezentom wielkanocnym. Zwykła pisanka by przecież w zupełności wystarczyła. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2004 Skąd: Stalowa wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nie prezent wielkanocny, sam go poprosiłem
![]() --------------------------------- W Total Commanderze wpisuje nazwę hosta: ftp://xxxxxxx użytkownik: xxxxx hasło: xxxxxxxx i nie łączy mnie ![]() ______________________ Nie pisz postow pod soba - jak zapomnisz wyedytuj swoj post Seth |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nazwe hosta daj bez ftp://
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie lepiej zapytac admina jak to zrobic
![]() ![]() -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale po co pytać Admina? przecieć lepiej walnąć posta na forum...
heh zawsze <?php $napisanych_postow++; ?> ![]() _________________ Updated: Nigdy nie wiadomo, czy admin nie ma nad monitorem kartki z cennikiem -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
sprobuj tak:
Kod ftp.xxxxx.xx
-------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 12:48 |