![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 14 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: W. Ostrzeżenie: (0%)
|
Niedawno oddałem do oceny stronę związaną z tenisem stołowym. Po waszych sugestiach postanowiłem ją troszeczkę przebudować. Prosiłbym o ocenę nowej koncepcji strony pod względem wizualnym i funkcyjnym. Wszystkie uwagi i wskazówki mile widziane:
http://www.kujski.eu/tenis Dodatkowo prosiłbym o informację jak strona wyświetlana jest na innych przeglądarkach (ja sprawdzałem na IE8 i FF). |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 706 Pomógł: 108 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Bardzo mi się podoba - prosto i schludnie, bez wydziwiania. Nawet taki prosty element jak tabelki wyników w cieszy oko. Jeśli chodzi o sugestie:
Aha, zapomniałbym - w Google Chrome działa prawidłowo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował croc 15.05.2010, 18:40:54 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 14 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: W. Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%)
|
- logotyp to nie img i powinien być w h1,
- h1 jest tylko jedno w dokumencie i zawiera nazwę strony, - dwa wyrazy będące linkiem niepotrzebnie są jednocześnie paragrafem; stosuje się go do treści, - "szukaj z nami" to nie img. - top IMHO za wysoki, - Lp. to skrót więc wypadałoby żeby był w abbr, - <br> używa się do przejścia do nowej linii w tekście, a nie jako rozdzielnik elementów, - nawigacja nie wyróżnia aktualnie przeglądanej podstrony, - poczytaj o nagłówkach bo używasz ich w nieprzemyślany sposób, - po woli iso-8859-2 jest wypierany przez UTF-8, - Kod font-family: sans-serif, Arial; Najpierw konkretna czcionka, a później rodzaj dla bezpieczeństwa.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 00:47 |