![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze, czy sa jakies specjalne klasy czy funkcje, ktore umozliwia zapisanie danych do pliku w postaci tabelki?
Nie wiem jak sie to tego zabrac. Klepiac recznie, tresc sie rozjedza... Chodzi mi o uzyskanie czegos takiego: ------------------------------- | Pole1 | Pole 2 | Pole 3 | ------------------------------- | aaaa | bbbbb | cccc | ------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 706 Pomógł: 108 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy na pewno potrzebujesz czegoś takiego? Napisz proszę do czego ci to potrzebne.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety takie mam wytyczne... Tak powinien wygladac plik.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 706 Pomógł: 108 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK, jako że mi się nudzi to zrobiłem coś na szybko.
Plik klasy (TableASCII.php):
I przykład użycia:
Klasa pozwala wypisywać tabelkę i opcjonalnie zapisywać ją do pliku. Powinna zabezpieczać się przez nieprawidłowymi liczbami kolumn itd., ale tego już charytatywnie nie mogę zrobić ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wow, jestem pod wrazeniem :-) Kawal dobrej roboty. WIELKIE DZIEKI.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:48 |