![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Moja pierwsza strona proszę o ocenę ![]() Od razu mowie ze grafika nie jest rewelacyjna. Testowe konto administratora: Login: admin Hasło: admin Możliwości administratora: -dodawanie galerii -usuwanie galerii -usuwanie zdjęć dodanych przez innych użytkowników -usuwanie komentarzy innych użytkowników Możliwości użytkownika: -dodawanie zdjęć -dodawanie komentarzy -zmiana hasła Oczywiście można tworzyć nowe konto. PS.prosił bym o nie usuwanie tych galerii co są już dodane:) Ten post edytował Mylek 14.05.2010, 12:17:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 12 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
smiga bez zadnych zarzutów, osobiscie mnie sie podoba, lecz grafika bidna troche (ja wspomniales)
Jak znasz dobrze php/js to mozemy zrobic tak, ze ja Tobie zrobie layout a ty mi napiszesz skrypta ![]() 7/10 (-3 za grafe) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Uważaj jakie dane są wprowadzane w formularzach!
http://www.mielec.ugu.pl/galeria.php htmlspecialchars |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpion dzięki za małą lekcje,następnym razem postaram się już nie popełnić tego błędu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pasek poziomy masz w Firefoxie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niewiele musiałem się namęczyć, żeby dostać się do panelu adminsitratora. Dodałem sobie nową galerię o rozpoznawalnej nazwie
![]() Nie jest dobrym pomysłem podawanie takiego samego hasła dla administratora jak login. No i przydałoby się jakieś zabezpieczenie przed SQL Injection. Dodatkowo występuje problem z wyświetlaniem polskich znaków. -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
hehe trochę shakowaliście mi stronę
![]() A poza tymi wszystkimi lukami w bezpieczęstwie jak wam się podoba? ![]() Pozdrawiam i dziękuje za cenne uwagi:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 706 Pomógł: 108 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajnie, że jako tako działa. Grafika niestety maksymalnie daremna.
Powodzonka! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.08.2025 - 05:07 |