|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam! Nie mogę nigdzie znaleźć tutka jak zrobić panel użytkownika. Mam zrobione rejestracje/logowanie i chciałbym aby użytkownik mógł uzupełnić swoje dane. Np. dodać avatar, imię, nazwisko, miejscowość itp. Wiem że trzeba zrobić zapisywanie i odczytywanie z bazy danych. Jak to zrobić? Udało Mi się stworzyć coś takiego:
Jest to dobre? Co muszę jeszcze z tym zrobić? Proszę o pomoc. Z góry dziękuje, pozdrawiam! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Chcesz uzupełniać dane a pobierasz a tabeli newsów... Interesujące. Jak zrobić panel? Normalnie... Formularz, dane + zapis/edycja/usuwanie. Google + wyszukiwarka na forum Ci podpowie.
PS W ogóle nie sprawdzasz danych przed zapytaniem. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 3 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Jeśli chcesz zrobić formularz do uzupełniania danych użytkownika, to musisz pobrać dane z dabeli mysql, wczytać je do odpowiednich pól formularza. Następnie dane po edycji musisz ponowanie zapisać dane do bazy.
Ten kod który pokazałeś jest dobry do wyświetlania danych. Fragment kodu z formularza. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie wiem jak to zrobić.. Mam coś takiego:
Pewnie masa błędów. Mógłby ktoś to bliżej wytłumaczyć jak zrobić? |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 17:14 |