![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam napisałem własną rejestracje zastanawiam się co tutaj jeszcze mogę dołożyć jak go lepiej zabezpieczyć itp więc mile widziane sugestie
![]()
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz co to jest SQL injection?
![]() -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w ogóle nie sprawdzasz czy przesłano dane, czy nie wpisano tam samych spacji, czy adres e-mail jest poprawny.
Funkcja trim();, empty(); lub isset();, a także wyrażenia regularne. to tak najprościej |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szczerze nie ma co oceniać, od groma jest tego w necie do tego bardziej zaawansowane i dopracowane
![]() nawiasem wydaje mi się ze to kwestia czasu kiedy moderator zamknie ten temat :] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Marcel1989, przynosisz nam patologicznie napisanych kilka linijek kodu i prosisz o ocenę ?
Trzymajmy jakiś poziom tego działu, zamykam. @djbarca->raportuj takie tematy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 16:41 |