![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam coś takiego: Kod oplata_sadowa = 0; form.elements['oplatasadowa'].value = strzero(oplata_sadowa,2); Dla wartości większych niż 0 (czyli jak oplata_sadowa ustawie np na 1) pokazuje mi 1.00, ale jak mam pozostawione oplata_sadowa = 0 to niestety nie mogę uzyskać efektu 0.00 - pokazuje się po prostu 0 Dlaczego tak się dzieje? jak sobie z tym poradzić? Z góry dziękuję za pomoc Ten post edytował metmusic 12.05.2010, 18:16:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak wygląda to Twoje "strzero"?
Takiego czegoś nie ma domyślnie w JS o ile mi wiadomo. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
funkcja toFixed(value); ale nie wiem jak to bedzie z zerem.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 02:20 |