![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam problem kiedy chce użyć unset dla jednego rekordu w tablicy kasuje mi całą tablice dlaczego
![]()
-------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
Jeśli moja odpowiedź jakoś Cię nakierowała lub pomogła kliknij Pomógł |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co wyswietla? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
nic po prostu tablica jest pusta
po dodaniu do tablicy dostaje taka tablice Kod Array
( [] => Array ( [] => ) [1] => Array ( [1] => 3 ) [2] => Array ( [2] => 5 ) [3] => Array ( [3] => 2 ) [4] => Array ( [4] => 3 ) ) -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Dostales proste polecenie: CO wyswietla. A ty mi piszesz ze nic. Powinno byc PRZED....PO......
Skoro tablica jest pusta przed UNSET to czemu sie dziwisz ze i po UNSET jest pusta? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
ohhh myślałem ze tobie nie trzeba tłumaczyć .....
Tablica jest pełna po usunieciu drugiego rekordu usuwa sie cała tablica ponieważ chcąc ją później wyswietlic wywala bład o nie istniejącej zmiennej kurde chyba to logiczne ?!?! -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
|
|
![]()
|
|
OK już sobie poradziłem. dzięki za pomoc .
-------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
|
|
![]()
|
|
Cytat ohhh myślałem ze tobie nie trzeba tłumaczyć ..... Oj... a widzisz, nawet ja jestem tępy ![]() Dostales proste polecenie: pokazac co dokladnie wyswietla to co ci podalem. Zamiast tego dajesz swoj opis, który nic nie mowi. Skad ja mam wiedziec co ty masz na mysli? UNSET nie usuwa całej tablicy tylko to co mowisz ze masz usunac. Cytat OK już sobie poradziłem. dzięki za pomoc . To co było nie tak?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:08 |