![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę adminów o wyrozumiałość, ale nie wiedziałęm gdzie ten topic umieścić.
Zwracam się do was z pewną prośbą. Potrzebuję kody źródłowe z książki pt. "Po prostu php. Techniki zaawansowane". Był bym bardzo za nie wdzięczny ! Pozdrawiam -> mail:strzalka0@autograf.pl -> GG: 3985802 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na stronie helionu są przecież linki do przykłądów z książek
ftp://ftp.helion.pl/przyklady/ppphp.zip |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie tworząc nowego tematu - ja poszukuje tego samego do książki :
php 3 Leon Atkinson :!: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
m5910: ktoś (nie ja ;) właśnie sprzedaje tę książkę na Allegro- napisz do niego, może Ci wyśle (bo nie ma ich do pobrania- są tylko na płytce). Ewentualnie napisz tu żeby Ci ktoś wysłał na maila.
Pozdrawiam Bartek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja miałem podobny problem. Wysłałem maila do wydawnictwa, że zgubiła mi się płytka z przykładami. Poprosiłem o nadesłanie plików znajdujących się na niej mailem. Co prawda nie był to duży plik, ale dostałem wiadomość, która w załączniku zawierała spodziewane przeze mnie pliki.
-------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:58 |