![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam pewnie to dla was śmieszne i banalne ale nie jestem w stanie wyświetlić tego w składni php (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
mam skrypt który wyświetla txt po okreslonym czasie, niestety gdy go daje w echo to albo personal error mi wyskakuje albo jak 'niby' poprawnie działa to nie wyświetla txt (tak jakby tego JS w kodzie nie było) skrypt wygląda następująco: w php próbuje dać tak:
i tak jak już mówiłem nie działa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) z góry dziękuje za pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"personal error" rozumiem, że to błąd parsowania? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a nie możesz po prostu zamknąć php, wrzucić kod i otworzyć znów php?
edit: mi działa perfekcyjnie powyższy kod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował varez 11.05.2010, 15:20:41 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ahh zapomniałem dodać na końcu diva.. dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , Twoje rozwiązanie nic mi nie daje ponieważ potrzebuje wyświetlić dane które są w pętli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mniej więcej miało by to tak wyglądać: niestety to nie działa :/ Ten post edytował Ulysess 11.05.2010, 16:06:46 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 6 Dołączył: 26.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ahh zapomniałem dodać na końcu diva.. dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , Twoje rozwiązanie nic mi nie daje ponieważ potrzebuje wyświetlić dane które są w pętli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mniej więcej miało by to tak wyglądać: niestety to nie działa :/ dziwne, żeby działało ,
Ten post edytował kamillo121 11.05.2010, 20:22:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:54 |