![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Ktoś zarezerwował upatrzoną przeze mnie domenę. Strona tego kogoś jeszcze nie powstała, więc pomyślałem, że może jest szansa na odkupienie domeny. A może jednak się mylę i szanse są bliskie zeru? I jeszcze pytanie praktyczne: jak to wszystko załatwić? Trzeba podpisać specjalną umowę czy co? -------------------- pozdrawiam, chfast
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko zalezy od tego czy wlasciciel bedzie chcial ja odsprzedac - to on bedzie dyktowal warunki :/
-------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Wałcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Do takich spraw polecam np allegro.pl (ale nigdy nie ma 100% gwarancji)
Nalepszym rozwiazaniem jest umowa u notariusza ![]() ![]() -------------------- Kto wie wszystko? Nikt nie wie wszyskiego! Dlatego trzeba sobie pomagać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się że notariusz to tylko zbędne wydatki. Odsprzedawałem już domenę i istotne jest to kto jest abonentem domeny z punktu widzenia NASU - oczywiście jeśli domena została zakupiona w NASK-u. Polecam lekturę: http://www.dns.pl/cesja/
-------------------- Enceladus
Warsztat: bez warsztatu Aktua |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2002 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pierwszej kolejności rozpocznij negocjacje, i wtedy zorientujesz się jaki człowiek jest właścicielem domeny. Czasami ludzie nie robią problemów.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 11:43 |