![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2010 Skąd: Józefów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zrobić, że gdy kliknę na stronie w dowolne miejsce to usłyszę dźwięk np. z folderu music (na ftp)
I druga rzecz.. to dźwięk po kliknięciu na obrazek (nieco inne niż wyżej) Prosiłbym o dwa różne kody do jednego i drugiego, gdyż chcę to zastosować na dwóch inny stronach www.
Powód edycji: [erix]: przeniosłem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Chcesz gotowca, czy jak?
Poza tym, PHP tu nie ma nic do gadania. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2010 Skąd: Józefów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej gotowiec. Gdybym tylko mógł sobie zmień dźwięk
![]() ![]() A co do odpowiedzi Wicepsika to powiem, że zupełnie nie oto mi chodziło .. pan niżej bardziej się orientuje. Ten post edytował X_x_XXX_x_X 8.05.2010, 18:36:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ale przecież ~Wicepsik dał linka do gotowców.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat: PHPNajprostsza tabelka
przeczytaj jeszcze raz ostatnią wypowiedź.. czytaj czytaj czytaj.. wróć za tydzień ![]() Twoje pytania, jedno za drugim, nie mają sensu.. |
|
|
![]()
|
|
No to powracam do tematu.
Bo nadal nie wiem. Kliknę w dowolne miejsce i usłyszę dźwięk klik.wav Byłby ktoś w stanie to wykonać? To co znalazłem działa tylko na link. Potrzebuję na wszystko. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Przez cały miesiąc nie poczyniłeś żadnych postępów ?!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Miałem przerwę w programowaniu. Z resztą nazwa tematu jasno mówi. Gotowe rozwiązania > Szukam
Z resztą to jest chyba z JS związane, a o tym języku mam blade pojęcie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z linku podanego w drugim poście w tym temacie: http://www.forumpc.pl/index.php?showtopic=131525 nie tylko o JS masz blade pojęcie. PHP nie jest językiem zdarzeniowym który się wykonuje po stronie przeglądarki.. A to są podstawy PHP.
Najlepiej spróbować z użyciem jquery, przeczytać dokumentacje jquery odszukać funkcji odpowiedzialnej za zdarzenia po kliknięciu, podpowiem że nazywa się "click()" i jeżeli chodzi ci o konkretne dźwięki w mp3 przykładowo, to do tego już musisz użyć prawdopodobnie flasha, który będzie odtwarzał dany dźwięk. Masz już prawie gotowe rozwiązanie, teraz odrobina twojej inwencji, a osiągniesz zamierzony cel. Dlaczego nikt ci nie da całkowicie gotowego rozwiązania? Dlatego że jak będziesz chciał coś zmodyfikować znów przyjdziesz tutaj i znów będziesz pytać. A tak to jest szansa że czegoś się nauczysz i będziesz w stanie sam rozwiązać elementarne problemu ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 10:58 |