![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę mi polecić jakiegoś usługodawce powiadomień SMS. Oczywiście chodzi o cenę, wybiorę tego gdzie będzie najtaniej.
Na razie znalazłem taką ofertę: http://sms-c.pl Znacie lepsze? ![]() -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zależy, do czego tego potrzebujesz (integracja z jakąś istniejącą usługą, osobna usługa, czy coś jeszcze innego). Trafiłem kiedyś na coś takiego: http://bramka.gsmservice.pl/api.php
Ten post edytował Speedy 7.05.2010, 20:44:31 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, tworzę obecnie aplikację www dla pewnej firmy i zażyczyli sobie powiadomień każdej ze zmian jaką wprowadzą użytkownicy. Dlatego też szukam takiej usługi.
Podany przez ciebie przykład to owszem, to czego szukam jednak cena to 24gr/sms standard i 7gr/za eko. A więc drożej niż w sms-c.pl gdzie tam ceny są takie: 0,061gr/eko i 20gr/full ![]() -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli powiadomienia mają być wysyłane do właścicieli serwisu a nie użytkowników, to po co w ogóle pchać się w komercyjne systemy SMS? Taniej wyjdzie podłączyć dowolny modem GSM umożliwiający pełną komunikację AT, zakupić pre-paid Play (SMSy za 9 gr) i po problemie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 21.02.2007 Skąd: Milejów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś natrafiłem na stronę smsapi.pl. Sprawdź ich
|
|
|
![]()
|
|
Jeśli powiadomienia mają być wysyłane do właścicieli serwisu a nie użytkowników, to po co w ogóle pchać się w komercyjne systemy SMS? Taniej wyjdzie podłączyć dowolny modem GSM umożliwiający pełną komunikację AT, zakupić pre-paid Play (SMSy za 9 gr) i po problemie. Smsy będą wysyłane głównie do użytkowników. Będą to powiadomienia o czynnościach jakie zostały wykonane na ich profilach. Dla właścicieli to wystarczyły by zwykłe smsy eco za 3gr/sztuka(tj. dowolny numer i brak innych bajerów) jednak biorąc pod uwagę na to, że chciałbym aby numer czy też nadawca był stały w grę wchodzi tylko i wyłącznie premium sms a tego nie da się chyba zwykłym modemem rozwiązać ![]() Kiedyś natrafiłem na stronę smsapi.pl. Sprawdź ich Ceny bardzo podobne. Po długich poszukiwaniach stwierdzam, że wszędzie ceny są bardzo podobne (różnica 1 czy 2 groszy). Premium- ~19gr i eco ~5gr brutto... Jakby ktoś znalazł lepszą ofertę to proszę pisać. -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 00:01 |