![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 1 Dołączył: 28.01.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam!
Na komputerze mam zainstalowanego od niedawna dla testów WebServ-a i dziś odkryłem że przy tworzeniu bazy danych poprzez PhpMyAdmina jak i kolumn w tabelach brak jest dostępnej opcji Metody porównywania wpisów. Czy da się to jakoś włączyć? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 9 Dołączył: 13.02.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie wiem co to za metoda porownania wpisow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ale to pewnie zalezy od wersji phpmyadmina. Proponuje zainstalowac na jednym z kont inna wersje, ta ktora posiada te mozliwosc. Instalacja jest z reguly bardzo prosta - wystarczy skopiowac pliki na jakies konto i wpisac ustawienia bazy.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 1 Dołączył: 28.01.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Wątpię gdyż problem jest zarówno z phpMyAdmin-ie który jest dołączony do WebSerwera oraz na tym który posiadam w katalogu ze stronami. Wersja która jest na dysku działała na mojej własnej konfiguracji apache i posiadała ta opcje
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 12:13 |