|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam, jestem użytkownikiem MAMBO OPEN SOURGE i mam taki problem bo zainstalowalem komponent DocMan (komponent Download'u). Wchodząc w administracje tego komponentu, niewiem jak wrzucić pliki na server przez DocMan'a, i niewiem o co chodzi z Uplod Document (w menu tego komponentu)
Prosze o pomoc ! :| |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 4 Dołączył: 21.02.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%)
|
przez to wysylasz pliki na serwer..chodzi mi o "Upload Document"
sproboj wyslac jakis plik zzipowany bo mi innych nie wysylalo :wink: Pozniej bierzesz "Document management" potem "New" i wybierasz tam swoj plik, dodajesz go do kategorii i masz...! A zeby umiescic to na swojej stronie to => "Menu Manager : mainmenu" => new wybierasz mos component tam Document management i masz swoja sciagalnie.. Nie wiem czy jasno napisalem, jak cos to wal smialo..:] pzdr |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%)
|
Ok wrzucilem plik na server pisalo (chyba tak): Upload Succes, ale gdy wchodze w document management to nie ma tam żadnegopliku, dokumentu etc...
A gdzy klikam na "NEW"pokazuje mi sie czysta strona:( Co moze byc tego przyczyna (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ? ------------------ A miales moze do czynienia zkomponentem RemiStory (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Bo po instalacji wmambo i uruchomieniu wyskakuje mi coś takiego: Cytat Warning: main(): Unable to access /home/webzone/public_html/portal//components/com_remository/language/polish.php in /home/webzone/public_html/portal/administrator/components/com_remository/admin.remository.php on line 20
Warning: main(/home/webzone/public_html/portal//components/com_remository/language/polish.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/webzone/public_html/portal/administrator/components/com_remository/admin.remository.php on line 20 Warning: main(): Failed opening '/home/webzone/public_html/portal//components/com_remository/language/polish.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/webzone/public_html/portal/administrator/components/com_remository/admin.remository.php on line 20 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 4 Dołączył: 21.02.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%)
|
a sprawdz czy wyslalo plik na serwer to jest katalog: /dmdocuments
jak nie to sproboj nadac katalogowi odpowienie prawa i wtedy sproboj jeszcze raz... Co do komponentu RemiStory to nie mialem znim doczynienia, wiec trudno mi cos powiedziec na ten temat...Pzdr :wink: |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2004 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat A miales moze do czynienia zkomponentem RemiStory (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif)
Bo po instalacji wmambo i uruchomieniu wyskakuje mi coś takiego: Cytat Warning: main(): Unable to access /home/webzone/public_html/portal//components/com_remository/language/polish.php in /home/webzone/public_html/portal/administrator/components/com_remository/admin.remository.php on line 20
mository.php on line 20 <cut> Masz w Mambo ustawiony język polski, a nie masz pliku: components/com_remository/language/polish.php Znajdź polskie tłumaczenie do reMOSitory lub skopiuj english.php (i ewentualnie sam przetłumacz). BTW. IMHO reMOSitory jest lepsze od DOCMan'a |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 09:35 |