![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam bardzo banalny problem głowie się z dodaniem id który wysłałem getem do tablicy i nastepnie wrzucenie tego do sesji . I tak z każdym linkiem po kliknięciu aby doklejało do sesji (tablicy) Jest to banał ale od zmęczenia nie potrafię tego ogarnąć ;( bardzo bym prosił o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla doklejania do ciągu:
Dla dodawania nowego elementu tablicy:
Ten post edytował 5w155 5.05.2010, 07:14:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
isset($_GET)
$_GET jest ustawiony zawsze. Miales chyba na mysli: isset($_GET['cos']) Cytat SESJA I TABLICA NIe krzycz. Głusi nie jesteśmy. Popraw proszę tytuł na niekrzykliwy
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
true true. Moje przeoczenie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
NO tak ...... yhhh
dziękuje wam za odpowiedz mam jeszcze mały problem mianowicie zapisuje sobie wartosci wysłane getem w takiej postaci I kiedy chce wyświetlić co znajduje się pod pozycja gdzie stat =3 wyswietla mi 3 rekord w tablicy a nie ta ilość robię to tak: Nie chce wyświetlać 3'ego rekordu w tablicy tylko ilosc gdzie 3 znajduje się w stat Otrzymuje taka tablice
-------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
Jeśli moja odpowiedź jakoś Cię nakierowała lub pomogła kliknij Pomógł |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 4 Dołączył: 17.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
echo $_SESSION['tablica']['3']['2'] jeśli dobrze patrzę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam jeszcze jeden problem mianowicie do tablicy na końcu "coś" się dokleja po czym wykorzystując zebrane dane do bazy dodaje się pusty rekord
mój kod to :
A to co dostaje w tablicy to
do tablicy zapisuje w taki sposób : [/php] $_SESSION['tablica'][$_GET['stat']] = array($_GET['stat'] => $_GET['pozycja]); [/php] co zrobić aby na koncu nie doklejał mi sie ten pusty rekord ... ![]() -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
Jeśli moja odpowiedź jakoś Cię nakierowała lub pomogła kliknij Pomógł |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:37 |