![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam koduje od wczoraj szablon na stronę internetową główny szablon już zakodowałem i działa wyśmienicie lecz w kilku podstronach będzie szablon który zwija część strony zrobiłem zwijanie za pomocą JS jednego z tematów na forum, lecz teraz mi nie chcą działać inne rzeczy nowinki czyli przewijanie za pomocą JQ w prawo lub lewo oraz scroll przewijanie w dół:
Strona głównego szablonu chodzi o elementy na czarnym tle eSC Strona z błędem: eSC dodatkowa Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 11 Dołączył: 2.03.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czemu tą funkcje robisz osobno w czystym JS'ie? Jak już korzystasz z jQuery to i to tak zrób. Ja korzystam z Mootools, ale wklepałem w google jquery show i mam:
jQuery .show() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie może taka zostać nie opłaca mi się na razie tego przerabiać a błąd to chyba nie jest tym spowodowany chodzi ci o funkcję rozwinięcia tej części jak dobrze rozumiem.
Po zastosowaniu Jq w wyżej wskazanym linku do otwierania przewijania dalej nie działają tak jak powinny po prostu w ogóle nie działają. Ten post edytował migo 5.05.2010, 13:14:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko masz ok tylko zmień ścieżkę w plikach js na
i będzie git . jeśli nie zadziała to jest jeden powód który wielokrotnie przerabiałem jeśli chodzi o skrypty js czy jquery poszukać takiego co będzie działał równocześnie z innym skryptem . Tak na marginesie to na pewno nie jest wina CSS. Ten post edytował krzysztof_kf 5.05.2010, 14:04:18 |
|
|
![]()
|
|
czemu zmiana ścieżki pliki znajdują się w tym samym katalogu co cały plik html.
Problem nie jest to iż kłócą się jakieś pliki JS, otwieranie w jednym miejscu działa i przewijanie równocześnie. Problemem jest to iz otwieranie mam zrobione nad divem z jakimś przewijaniem i to chyba jest problem ale inaczej się nieda. Tutaj zdaje mi się że jest to problem z display ale ja nie umiem go rozwiązać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:12 |