![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam obecnie 16 lat i od zawsze wiedziałem że informatyka jest dla mnie powołaniem, chce się jak najwięcej uczyć.. tak więć
chciałbym aby mi ktoś, ktoś kto naprawdę długo siedzi w kodowaniu/programowaniu polecił jakieś dobre książki. Znam trochę html chciałbym z pewnością nauczyć się PHP, CSS, XHTML, MYSQL, JAVA.. tego wszystkie chciałbym się nauczyć od podstaw, aby książki były napisane dla laika. Nie chce zadnych ebooków czy tam amatorskich poradników w których na odwal tłumaczą. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam przegladnąć inne tematy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeszukiwałem, ale odpowiedzi na moje pytanie nie usłyszałem.. a nikogo nie zbawi aby napisał kilka zdań w ten sposób pomoże sobie i mi..
sobie w ten sposób ze będzie miał o jeden więcej postów a mi że będę wiedział co kupić, a pieniedzy nie wywale w błoto. |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Ta książka jest dla Ciebie:
Temat: PHP i MySQL Tworzenie stron WWW Vademecum profesjonalisty Cytat sobie w ten sposób ze będzie miał o jeden więcej postów Pomaganie na forum nie polega na nabijaniu sobie postów. Zamykam. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 08:50 |