![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Chciałbym abyście ocenili serwis http://www.ogladalem.pl. Cel serwisu: Cytat Główna ideą Ogladalem.pl jest dzielenie się dobrymi filmami ze znajomymi. Już po zarejestrowaniu możesz dodawać nowe filmy oraz opinie na ich temat. Możesz również komentować filmy dodane przez innych użytkowników. Dzięki temu dowiesz się który film należy obejrzeć a który omijać szerokim łukiem Co Wam się podoba, co warto zmienić? Czy widzicie sens takiego serwisu? ____ Nie jestem administratorem tego serwisu, ani w jakikolwiek sposób związany z nim. Zostałem poproszony o wstawienie tematu przez kolegę ponieważ nie ma on tutaj konta. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oh, w koncu cos z dobrym layoutem w ocenach..
Sypie się coś pod operą, ale podejrzewam, że to przez to: Cytat Errors found while checking this document as XHTML 1.0 Strict! Result: 23 Errors, 9 warning(s) Wszystko wydaje się logicznie i intuicyjnie rozłożone. Ogólnie spoko, a idea.. hmm, może się przyjąć.. ale chyba filmweb.pl ma podobną ideę? (nie do konca ale) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 11 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma szans, będzie mieć szanse i to szansę graniczącą z pewnością sukcesu jeśli dasz możliwość oglądania tych filmów - czyli serwisu będącego połączeniem torrenty.org i youtube.com - jako przykład mogę podać młody serwis http://www.videoshock.pl/ - dający szansę oglądania najnowszych filmów online w języku polskim / z napisami - bez konieczności ich pobierania - nie jestem przedstawicielem tego serwisu, ale jestem przekonany, że jego sukces to tylko kwestia czasu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiewiorek -
1. to podejrzany biznes.. nawet linkowanie do YT 2. tamto jest brzydkie i wyglada jak n-ty blog z filmami do sciagniecia edit: ale jest możliwość oglądania na ogladalem.pl ![]() Ten post edytował varez 3.05.2010, 13:50:27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można oglądać z limitami, bądź nie. Naturalnie bez limitowe oglądanie filmów dostępne po zalogowaniu.
Błędy W3C zostały poprawione. Ktoś ma jeszcze jakiekolwiek uwagi, sugestie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Theme całkiem, całkiem. Gratuluję.
Co do kodu: - kod js do oddzielnego pliku, - ikonki to nie IMG-i - to backgroundy, - h1 to zawsze tytuł strony, - zbyt wiele pustych znaczników, - zbyt długie title w linkach, - stosowanie anglojęzycznego nazewnictwa jest oznaką profesjonalizmu, - kilka h1, - - użyj kolejnego paragrafu, - do tworzenia nagłówków w tabelkach używa się TH. Ogólnie fajna stronka. Powodzenia. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 9 Dołączył: 8.08.2009 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona w żadnej z przeglądarce (Opera, IE, Chrome, FX) nie mieści się w rozdzielczości 1024x768
|
|
|
![]()
|
|
Strona w żadnej z przeglądarce (Opera, IE, Chrome, FX) nie mieści się w rozdzielczości 1024x768 z ciekawości zajrzałem: http://ranking.pl/pl/rankings/screen-resolutions.html nie sądziłem że aż tyle ludzi jeszcze z 1024x768 korzysta |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może ktoś wysłać mi screen'a, to poprawie?
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, poprawione, teraz powinno być dobrze.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:18 |