![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2005 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie umiem sobie poradzic z wgrywaniem zdjęc do katalogów czy ktoś ma gotowe funkcje takie działające ? i mam pytanie jak ma wygladać poprawnie formularz wysyłaania? jak dać ograniczenie przesyłu fotografii do max 0,5 MB ?. jest tyle niby gotowych skryptów - no to skorzystałem i zatrzymało sie na niczym :/ . Proszę o pomoc .
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A choćby zajrzałeś do nieograniczonych zasobów Google? Tam znajdziesz wszystko.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2005 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak zajrzałem nawet mi wychodziło to okazało się , ze na krótko :/ funkcja do zmiany mam ... ale co z tego jak niei mam bezpiecznego przesyłu.. juz 3 dzien walcze z tym :/ ooo i albo nie rozumiem, albo robie błedy albo nie wiem :/ pierwszy raz grafika sie zajmuje...
a Co mam: dwa formularze i jak wywołac funkcje by : wgrał l zdjecie do odpowiedniego katalogu z odpowiednia wilkoscia.... tych formularzykow moge miec wiecej ...? mogą byc podobne nazewnictwa.. ![]() Funkcja tworzenia miniatury :
Jak moze wygladac funkcja wysyłu pliku max 0,5 MB? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:55 |