![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
I teraz ma dodawac do tabeli otrzymanezamowienia takie informacje jak od i info , i to dodaje , ale robi mi nowy rekord czyli zle , i po id chce zrobic czyli formularz mam taki:
I teraz tam gdzie wpisze do->czyli np id 1 ma wysylac ta wiadomosc do tego id/uzytkownika , ale tak nie jest i sie tworzy nowy rekord. Tak wyglada tabela id - imie - nazwisko - zakrespracy - gadugadu - tresc - od - info I teraz na koncu tabeli sa kolumny od/info i w te kolumny chce zeby ta wiadomosc byla , ale uzytkownika tak jak napisalem wpisze id np. 2 i ma wyslac do id 2. Czyli problem jest w zapytaniu , ale nie mam pomyslu jak go ulozyc , naszukalem sie naczytalem i dalej to samo ;p debil,idiota i jeszcze raz idiota
Za pomoca update powinienem odrazu zrobic.. mozna zamknac.. Ten post edytował gigzorr 1.05.2010, 16:14:02 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeszcze jest cos takiego jak REPLACE (na przyszlosc moze sie przydac:)), poczytaj
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 22:10 |