![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 10 Dołączył: 22.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Mam oto taki problem z wyborem systemu, jaki system szablonów jest najlepszy? Tak aby za bardzo nie obciążał serwera i był nie za trudny w obsłudze. Obecnie korzystam ze smarty ale mało mi się on podoba, jeżeli miałbym wybrać PHPTAL to czy da się go zainstalować z poziomu PHP? Chodzi o to aby przy instalacji strony (CMS) PHPTAL sam instalował by się na serwerze. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 393 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: The.Luciferian.Doctrine.p df Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
smarty-lite
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 10 Dołączył: 22.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Smarty 100% odpada, problem mam z nim taki, że za długo czyta mi dane z wygenerowanego szablonu. Mam wyłączone cachowanie a użytkownik zalogowany jako A widzi szablon dla użytkownika B więc zaczyna się burdel powyżej osobach na stronie. Co do OPT to czy idzie go zainstalować na serwerze z poziomu PHP?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 6 Dołączył: 10.08.2009 Skąd: Nowe Miasto Lubawskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam Savant3 oto strona Strona Savant3
Nie trzeba się uczyć nowego języka znaczników jak w Smarty bo wszystko oparte jest na plikach PHP (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) U mnie jest np. coś takiego w pliku Savant3_include.php:
i potem sam plik includuje w skrypcie i jest wszystko OK. Jeszcze raz polecam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 16:29 |