![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam ogromny problem z nawigacją w wordpress. Strona, którą robię to photoblog. Zdjęcia są we wpisach. Wpisy w kategoriach, czasami kilku. Chciałbym aby pomiędzy zdjęciami można było przechodzić (poprzedni, następny) tylko w ramach jednej kategorii. I tu pojawia się problem bo chyba właśnie przez multikategorie nie działa mi poprawnie funkcja:
Zainstalowałem wtyczkę sCategory Permalink, która pozwala na ustawienie głównej kategorii dla postu ale nadal mogę "przechodzić" pomiędzy kategoriami. Proszę o pomoc bo nie mam pojęcia jak to naprawić. Mam nadzieję, że piszę w dobrym wątku. Pozdrawiam, snecz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A zajrzałeś Kolego do dokumentacji? Nie jest Ci potrzebna zadna wtyczka.
Tutaj czytaj. Pod nagłówkiem " Within Same Category, Excluding One", Leniu! ![]() -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki ale to też nie działa. Niestety.
Ale właśnie zaobserwowałem, że w dwóch kategoriach nawigacja kończy się na ostatnim zdjęciu w danej kategorii (najwcześniejszym wpisie) a w jednej jest przejście do kolejnej kategorii. Zgłupiałem zupełnie. Co może być nie tak? Edit: Ta kategoria w której nie działa to poprawnie to ostatnia kategoria którą wyświetla kod:
W pozostałych jest ok... Temat rozwiązany. Nie do końca jak chciałem - musiałem zlikwidować multikategorie i nawigacja jest ok. Ten post edytował snecz 30.04.2010, 21:29:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 22:17 |