![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
kupiłem sobie ostatnio książkę 'flash i php. podstawy'. dołączone sa tam pliki zrodlowe, ktore wlasnie nie chca mi dzialac. chodzi o koncowy efekt, wrzucam pliki html, swh i php na serwer apache i wszystko dziala do momentu nacisniecia przycisku w aplikacji flashowej kiedy to zamiast wyswietlic rezultat nie pokazuje sie nic. moze to kwestia wersji, bo autor stosowal flasha5 a ja mam cs3 lub moze wersja php? we flashu: pole tekstu wejściowego z nadana zmienna 'source' pole tekstu wejsciowego 'criteria' pole dynamiczne gdzie pokazje wynik 'result' przycisk z kodem: on (release) { // Tell user we're doing something result = "Loading..."; // Call our PHP script loadVariables("highlight.php", this, "POST"); } ponizej kod php:
nie weim co moze byc nie tak. wszystko dziala do momentu pojawienia sie napisu "loading..." i potem znika i nic nie pokazuje. tak mam takze w innych przykladach z tej ksiazki. bardzo prosze o pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 01:34 |