![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Witam,
Ostatnio pojawiły się kontrowersje i niejasności dotyczące tego działu. Sprawa została uregulowana i mam nadzieję, że teraz już wszystko będzie zrozumiałe. Regulamin działu Sprzedam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz jest to jasne i klarowne
![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może ja tu rzucę swoją propozycja zauważyłem w szczególności w dziale sprzedam taki mały nie ład może powiem o co chodzi dużo ludzi zakłada konto po to żeby coś wystawić na sprzedaż i nie wracają . i tu jest propozycja zrobienie bądź modyfikacja tego działu który umożliwia pisanie w tym dziale dopiero od powyżej 100 postów . wtedy myślę że to by się poprawiło pod względem zakładania tzw pustych kont lub fikcyjnych .
A tak po za tym regulamin Wyraźnie jasny dla ludzi powyżej +1 roku Ten post edytował krzysztof_kf 5.06.2010, 10:13:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:12 |