![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2004 Skąd: z daleka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Poszukuje skryptu do prowadzenia bazy danych telefonów. Chodzi o skrypt który po wybraniu modelu telefonu będzie pokazywał użytkownikowi liste funkcji danego aparatu oraz będzie posiadał wyszukiwarke w której będzie mozna wybrać opcje jakie powinien posiadać telefon i skrypt wygeneruje liste modeli spełniających te kryteria. Skrypt też powinien posiadać panel do dodawania telefonów. Gdzie mógłbym znaleźć taki skrypt ? Szukałem na hotscripts ale nic nie widze ciekawego. Możecie mi coś podpowiedzieć ? Jeśli chodzi o php to coś tam umiem sklecić wiec może być skrypt z podobnymi możliwościami. Chyba nie będę miał problemu z przerobieniem go. -------------------- Pozdrawiam
userQ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh w taki sposob nic nie znajdziesz. poszukaj jakiegos cms'a[system zarzadzania trescia].
-------------------- Oooo, cia is on the phone... Ok, I got it. Shit I lost it.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2004 Skąd: z daleka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
myślałem nad cms'em ale jakoś żaden mi nie podchodzi. Ostatecznie zbuduje strone na phpnuke ale wolałbym sam skrypt gdzieś znaleźć.
Chodzi mi o coś podobnego do tego który jest na www.fkn.pl albo www.gsmcenter.pl -------------------- Pozdrawiam
userQ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zawsze mozna dostosowac cms'a do wlsanych potrzeb,m wystraczychciec
![]() -------------------- Oooo, cia is on the phone... Ok, I got it. Shit I lost it.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:50 |