![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod
Problem z tym że napis "pupa" mi się nie wyświetla (tak samo jak chę sprintować $this->mapa nic się nie wyświetla) Jednak jak usunę całą klasę z kodu pupa się wyświetla... Co napisałem źle? Ten post edytował qba10 29.04.2010, 16:44:54 -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
25 linijka
![]() Cytat Parse error: syntax error, unexpected ';' in D:\WebServ\httpd-users\index.php on line 25
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sam to przed chwilą zauważyłem. Dlaczego jednak mój serwer tego nie wyświetlił?
Dzięki za chęci ![]() -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
? ![]() -------------------- banan wszyscy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używaj edytorów które ci w czasie pisania będą debugować, większość dzisiaj popularnych ma swojego debugera. Sam również przed chwilą zauważyłem że 25 linijce brakuje nawiasu
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 3 Dołączył: 27.09.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy mógłby ktoś podać nazwę jakiegoś dobrego edytora od razu z debuggerem?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eclipse dla PHP developerów, darmowy i dobry.
|
|
|
![]()
|
|
Używam eclipse,ale na chwile zmieniłem edytor, raportowanie mam włączone. Pewnie jakiegoś pakietu brakuje dla php w mojej Mandrivie. Zainstalowałem teraz XAMPP'a i jest w porządku
-------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:50 |