![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 1 Dołączył: 29.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje wstawić obrazek "*.gif"(może mieć inne rozszerzenie najwyżej go przetworze) do strony tworzonej w PHP. Szukałem w internecie; na wielu forach i portalch; znajdowałem tylko takie rozwiązania:
Problem tkwi w tym, że gdy tak robie to mam takie coś: Kod "Wyświetlony obrazek""; ?> *"Wyświetlony obrazek" - rzeczywiście się wyświetla; Nie wiem co robić żeby pozbyć się Kod "; ?> Nie mogę zastosować czegoś takiego:
gdyż potrzebuje, żeby było to wewnątrz, bo chciałbym tego używać w "operatorze warunkowym-IF"(Chyba że znacie jakieś rozwiązanie jak użyć tego w "IF-ie") Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
wyswietl sobie źródło strony a zapewne zobaczysz cały swoj kod php.
Masz wogole php? odpalasz to w pliku php? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to co jest poza obszarem <?php ?> to piszesz jak zwykły html czyli:
//edit no właśnie dobre pytanie, czy Ty w ogóle to odpalasz na serwerze? Ten post edytował tehaha 29.04.2010, 09:47:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 1 Dołączył: 29.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sory ten ostatni kod źle zapisałem tutaj(kopiowałem go i zapomniałem żeby pousuwać znaczniki z PHP) Serwer z PHP mam i odpalam na nim tą stronę.. zrobiłem parę błędów w kodzie, ale (chyba) wiem już jak je naprawić(najwyżej poszukam w internecie)
Dzięki za pomoc... Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:02 |