![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2003 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hey:)
Szukam darmowego konta(domeny,adres www) z obsługa php i bazy MySQL? Moze mi ktos pomoc ![]() -------------------- KubA
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Szukam darmowego konta(domeny,adres www) z obsługa php i bazy MySQL?
http://php.faq.pl/klucz/serwery ale nastepnym razem rusz kursoem myszki ciut dalej - jest "Szukaj" ktore pzowoli ci przeszukac archiwum tego forum - prosze zrob to nasptenm razem - to pytanie wraca jak bumereang a odpowiedz caly czas taka sama ;) pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2003 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znalazlem tam nic, co by mi odpowiadalo. Chodzi mi o to ze albo one nie sa darmowe albo jakies inne:P
Szukam za FREE, ale sprawdzonych... -------------------- KubA
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wejdz na www.darmowewww.prv.pl i tam w dziale www znajdz konta obslugujące php :!: :!: :!:
-------------------- _+BRUM+_
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie znalazlem tam nic, co by mi odpowiadalo. wiec specyzuj jeszcze raz czego chcesz. Cytat Chodzi mi o to ze albo one nie sa darmowe albo jakies inne:P to znaczy? jak rozumiem masz jakies uwagi i nie boisz sie ich powiedziec.
-------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2003 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz www.friko.pl , tylko te konto ma dosyć dużą wadę:
OGRANICZENIA !!! max. wielkość jednego pliku - 200kB zakaz mp3, mpg, avi, zip, rar itp. A poza tym to masz 50mb na stronke -najlepiej zobacz sam i przeglądnij... -------------------- ::ByToMskiEE RoZbarKowiskOO...RZBcru?..
www.rozba.prv.pl www.hhbytom.prv.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 08:49 |