![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Pisze sobie mini 'cmsa' jesli tak mozna powiedziec , takie najprostsze opcje narazie... , i napotkałem sie na dziwnym problem , nie chcialo mi sie go naprawiac , ale teraz jest uciazliwy. Dam ssa bo trudno to wytlumaczyc: (IMG:http://img63.imageshack.us/img63/1153/helpc.jpg) Myslalem , ze jest konflikt miedzy zmiennymi , ale sprawdzalem i tak nie jest.Wrzuce skrypt logowania , na wszelki wypadek , ale napewno jest dobry.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat elseif (!empty($_POST)) Po przesłaniu wiadomości tablica post zawiera już jakieś wartości dlatego następuje próba zalogowania, zmień sprawdzanie z zamiast !empty($_POST) na !empty($_POST['jakastam zmienna przesyłana przy logowaniu']) np. dodaj do submita przy logowaniu name="logowanie" i sprawdzaj !empty($_POST['logowanie']) Ten post edytował lobopol 27.04.2010, 16:49:07 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po przesłaniu wiadomości tablica post zawiera już jakieś wartości dlatego następuje próba zalogowania, zmień sprawdzanie z zamiast !empty($_POST) na !empty($_POST['jakastam zmienna przesyłana przy logowaniu']) np. dodaj do submita przy logowaniu name="logowanie" i sprawdzaj !empty($_POST['logowanie']) Great... Na przyszlosc bede wiedzial , dzieki. Pomogl leci! /edit argg , logowanie teraz nie dziala a dokladniej to jak klikam zaloguj to sie nic nie dzieje. Jest na to jakas rada? Ten post edytował gigzorr 27.04.2010, 16:57:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak kodowo on wygląda? Bo rozumiem, że jedyna zmiana w pliku odpowiedzialnym za logowanie to zmiana (!empty($_POST)) na (!empty($_POST['jakaszmienna']))
|
|
|
![]()
|
|
A jak kodowo on wygląda? Bo rozumiem, że jedyna zmiana w pliku odpowiedzialnym za logowanie to zmiana (!empty($_POST)) na (!empty($_POST['jakaszmienna']))
Plik jest includowany , kodowanie itp ma dobre. Usuniecie name z buttonu tez nie pomaga . Ja raczej sam nie wymysle juz tutaj nic ... /edit Twoj kumpel ze studiow znalazl mi latwiejsze rozwiazanie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował gigzorr 27.04.2010, 19:14:03 |
|
|
![]()
|
|
Dziwne użyłem tego kodu i działa, zaraz skrobnę kilka poprawek i wyedytuje tego posta.
Nie jest to najpiękniejsze rozwiązanie ale powinno działać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował lobopol 27.04.2010, 18:48:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 08:48 |