![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z połączeniem tablicy ale może zamiast opisywać przedstawię na przykładzie:
Jest tablica wielowymiarowa $b:
z tym że to tylko przykład bo $b może mieć jak w tym przypadku 2 elementy które są tablicami a może mieć ich 100, a ja potrzebuję te wszystkie elementy połączyć w jedną tablicę czyli zeby wynik był taki:
próbowałem z array_merge() niestety to co napisałem było złe więc nie będę tego nawet tu przytaczał. Proszę o jakąs wskazówkę jak to połączyć. Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
wynik:
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
@bloo:
Co dzięki temu uzyskasz? Nic. Równie dobrze mogłeś napisać $result_table = array_values($b). Konieczna byłaby jeszcze jedna pętla po $val i dopiero w niej wpisywać wartości do tablicy $result_table. //Edit: Widzę, że sprytnie zmieniłeś kod w swoim poście ![]() @nospor: Teraz już tak. Ten post edytował phpion 27.04.2010, 09:37:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@phpion no przeciez bloo tak zrobil
edit: hehe, czyli jednak bylo źle na początku. Nie widzialem napisu edycji stąd moja wcinka :/
Powód edycji: [nospor]:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@blooregard dzięki wielkie właśnie o to mi chodziło, trochę za wczesnie odświerzyłem stronę i widziałem że pierwotnie zapisałeś to trochę innaczej (źle) ale szybka poprawka i teraz jest ok
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
~phpion, no trochę się pospieszyłem za pierwszym razem, ale przyznaję bez bicia: za pierwszym razem był błąd
![]() -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:06 |