![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może tytuł wątku głupi, ale nic mądrzejszego nie przychodzi mi na myśl
![]() Otóż chodzi mi o osiągnięcie takiego efektu, że lewa kolumna (są dwie) miałaby się rozciągać na całą przestrzeń nie zajętą przez kolumnę prawą, ale elementy w niej poustawiane byłyby na stałym margin-left - konkretnie znajdowałyby się dokładnie na lewym marginesie wycentrowanego diva o szerokości 960px. Obecnie sprawę załatwiłem javascriptem i wyciągnięciem tej kolumny poza cały układ dokumentu. Moje pytanie brzmi - czy da się to zrobić w samym css? Próbowałem paru sposobów, ale nawet jak było ok wszędzie, to i tak Explorery poniżej 8 miały problemy. Obecnie kod wygląda tak (lewa kolumna, jak się pewnie domyślacie patrząc na kod, to leftNav ![]()
Jakieś rady? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 43 Dołączył: 8.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej jak byś zaprezentował to na jakimś przykładowym obrazku co chcesz osiągnąć .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:12 |