![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mój problem jest następujący:
mam 2 tabele mysql nazwę je tab1 i tab2 ich struktura wygląda tak tab1 userid p1 p2 p3 p4 p5 p6 p7 p8 p9 p10 tab2 nr name (wartość tekstowa) w1 w2 w3 w4 w5 w6 w7 w8 w9 w10 w11 w12 w13 w14 w15 w16 w17 w18 w19 wszystkie pola są liczbami całkowitymi z wyjatkiem jednego kolumny tekstowej name docelowo na stronie ma mi sie wyświetlić dla konkretnego "iserid": nr zapisany w p1 oraz name przypisany do nr polu w1 nr zapisany w p2 oraz name przypisany do nr polu w1 nr zapisany w p3 oraz name przypisany do nr polu w1 nr zapisany w p4 oraz name przypisany do nr polu w1 nr zapisany w p5 oraz name przypisany do nr polu w1 nr zapisany w p6 oraz name przypisany do nr polu w1 nr zapisany w p7 oraz name przypisany do nr polu w1 nr zapisany w p8 oraz name przypisany do nr polu w1 nr zapisany w p9 oraz name przypisany do nr polu w1 nr zapisany w p10 oraz name przypisany do nr polu w1 mam nadzieje że nie zagmatwałem ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
A potrzebujesz tego na zaliczenie z jakiego przedmiotu?
Zamykam. P.S. Jeśli nie jest to na zaliczenie/do szkoły/na studia/inne zadanie do wykonania, napisz PW do dowolnego aktywnego moderatora z linkiem do tematu i wyjaśnieniem sytuacji. edit Autor przedstawił sensowne wyjaśnienie. Otwieram. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Jeżeli autor wątku potrafi w tak rozbudowany sposób przekazać swój problem, dlaczego nie zaszczycił nas choćby odrobiną swojego kodu?
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli autor wątku potrafi w tak rozbudowany sposób przekazać swój problem, dlaczego nie zaszczycił nas choćby odrobiną swojego kodu? czemu ![]() ![]() co do zarzutu zaliczenia sprawa sie ma tak: wszelkie szkoły zakończyłem około 15 lat wstecz nie mam ani ja ani żaden z moich znajomych ŻADNYCH zaliczeń z PHP/MYSQL w grę wchodzi DOBRA ZABAWA TYLKO I WYŁĄCZNIE czemu tak dokładnie opisałem co potrzebuję -> żeby nie było niedomówień że coś miałem na myśli a czegoś nie napisałem dodam jeszcze ze docelowo skrypt na na celu grupie moich znajomych ułatwić zabawę w typowanie wyników f1 pierwsza tabela ma zawierać typowane wyniki pierwszej dziesiatki (numery zawodników) oraz identyfikator typującego natomiast druga tabela będzie zawierała numer zawodnika nazwisko oraz jego pozycje w poszczególnych wyścigach rozumiem że nie ma szans na pomoc ![]() Ten post edytował berjed 26.04.2010, 15:37:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:50 |