![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam;)
Mam pewien problem, otóż dajmy na to, że mam stronkę, Mam układ szablonu w CSS, poukładane przyciski do odpowiednich działów, no i chcę wstawić skrypt logowania. Tutaj pojawia się problem, bo nie wiem jak zrobić aby zalogowaniu się, znikał przycisk "Zaloguj się" i pojawiał się na te miejsce "Mój Profil", nie wiem jak to zrobić aby odpowiednio do tego czy ktoś jest zalogowany czy nie, szablon się zmieniał. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
if + dowiedzieć się jak pobrać "status" zalogowania?
Sorry ale twoje pytanie jest tak cholernie głupie i na poziomie żłobka bo wprost przyznajesz się do tego, że nie umiesz zrobić ifa. A jak nie wiesz jak dowiedzieć się czy użytkownik jest zalogowany czy nie to masz kolejny problem bo skąd MY to mamy wiedzieć? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla logowania opartego na sesjach
Nie zapominaj o session_start() na poczatku pliku. edit: //woops, sory wookieb, ale juz mniej wiecej napisalem ![]() Ten post edytował MateuszS 23.04.2010, 20:27:47 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Boże, nie o to mi chodzi, mam napisany skrypt logowania! Ale nie wiem jak zrobić aby po zalogowaniu zmieniał się style.css na taki żeby był nowy przycisk Profil!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Wszystko możesz zrobić operując if-em albo switchem.
W czym problem? Przecież do tego właśnie służy PHP. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie Bożaj, bo dostałeś dwa dobre skrypty,
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:33 |