![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 19 Dołączył: 24.12.2003 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie pytanie dotyczące procedur w Mysql bo zacząlem je dopiero ogarniać. Tworząc taka procedurę
I wywołując ją z lini poleceń otrzymuję wynik typu
Natomiast wywołując z poziomu PHP
Otrzymuje wynik tylko
czyli tylko z zakresu wewnętrznego. Czy można uzyskać podobnie jak przy lini poleceć wynik wszystkich selectów ? Dzięki i pozdrawiam. -------------------- My mind is glowing ...
Jeśli pomogłem push the button :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 10 Dołączył: 13.02.2007 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy przypadkiem nie wystarczy:
Kod $db->query('call proc06()')->fetchAll(); ? -------------------- Nawet, jeżeli nie jesteś zainteresowany usługami IT ani outsourcingiem, a Twoją pasją jest programowanie - zobacz naszą stronę. Piszemy dużo fajnych use-caseów, jak podchodzimy do tematu programowania dla naszych klientów. A tak na co dzień tworzymy budujemy mvp oraz tworzymy platformę b2b.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 19 Dołączył: 24.12.2003 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy przypadkiem nie wystarczy: Kod $db->query('call proc06()')->fetchAll(); ? Na akurat nie bo to jest moja klasa do obsługi bazy danych więc sama metoda query wykonuje już zapytanie typy mysql_query i mysql_fetch_row() tworząc tablicę dwuwymiarową z rekordami, więc to akurat nie ma znaczenia. -------------------- My mind is glowing ...
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 10 Dołączył: 13.02.2007 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż tę klasę w takim razie, bez tego nie wiele Ci tutaj pomożemy.
-------------------- Nawet, jeżeli nie jesteś zainteresowany usługami IT ani outsourcingiem, a Twoją pasją jest programowanie - zobacz naszą stronę. Piszemy dużo fajnych use-caseów, jak podchodzimy do tematu programowania dla naszych klientów. A tak na co dzień tworzymy budujemy mvp oraz tworzymy platformę b2b.
|
|
|
![]()
|
|
Pokaż tę klasę w takim razie, bez tego nie wiele Ci tutaj pomożemy. To jest poniższa metoda i nei wiele tu się dzieje ciekawego
NO i jak tam jakieś pomysły ? -------------------- My mind is glowing ...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:35 |