![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich serdecznie w zasadzie juz swieta i nie wiem czy komys bedzie sie chcialo odpisac ale nie zawadzi sprobowac
a wiec mam takie problem lista subskrypcyjna wiec ze zaraz sie zacznie pisanie o spamerstwie ale to nie tak ludzie sie sami dodaja i potwierdzaja dopisanie sie a o co mi chodzi mianowicie wysalc za jedym zamachem 1000 emaili lub wiecej :?: :?: podczas 30 s wysle max 50 a gdzie reszta :?: :?: z gory dziekuje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
To już jest temat z brodą - poszukaj na tym forum a na pewno znajdziesz ... Czytasz wszystkie adresy email i zapisujesz do zmiennej: [php:1:4bac62a09c]<?php $query="select email from users"; $result=mysql_query($query); while($dane=mysql_fetch_array($result)){ $bccemails=$bccemails.$dane[email].","; } $bccemails=substr($bccemails,0,-1); ?>[/php:1:4bac62a09c] W nagłówku dodajesz: [php:1:4bac62a09c]<?php $headers.="Bcc: ".$bccemails."rn"; ?>[/php:1:4bac62a09c] I po sprawie. Wysyła do wszystkich odbiorców. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok dzieki :-)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:24 |