![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 1 Dołączył: 22.02.2009 Skąd: Pomorze : D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam takowy problem że mój skrypt dzięki któremu można się zalogować nie działa i nie wiem gdzie leży problem. Prosiłbym o pomoc w jego rozwiązaniu
![]() index.php
login.php
rejestracja.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat i nie wiem gdzie leży problem zastosuj podane tu rady: Temat: Jak poprawnie zada pytanie a byc moze dowiesz sie gdzie lezy problem -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 1 Dołączył: 22.02.2009 Skąd: Pomorze : D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko w tym problem że kod nie działa w ogóle (nic nie wypisuje mi po przetworzeniu) jak spróbuję się zalogować ;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Dlatego powiedzialem bys zastosowal sie do podanych tam porad...
Masz tam miedzy innymi wyswietlanie wszystkich bledow, wyswietlanie bledow zapytan i mase innych - przeczytaj wiec laskawie i wprowadź to w zycie. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
dobra, znalazłem gdzie tkwi błąd ale nie wiem co jest na rzeczy
patrząc czy występuje jakiś błąd mysql to nic mi nie pokazuje więc nie wiem co jest nie tak z tym ;/ poprostu po tym nic nie chce ruszyć z miejsca ;/ Ten post edytował kalit 21.04.2010, 20:51:11 |
|
|
![]()
|
|
Cytat więc nie wiem co jest nie tak z tym jakbys zastosowal sie do wszystkich podanych tam porad to istnieje szansa ze bys sie dowiedzial w czym jest blad. zamykam do czasu az sie zastosujesz. Nie bedziemy po 10 postow pisali co mas robic - wszystko jest opisane w tamtym temacie
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 00:37 |