![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zlecę wykonanie: 1. instalacja modułów wordpress 2. instalacja wordpress + wordpress mu Najbardziej zależy mi aby WordPress MU i WordPress (pojedynczy blog) był zintegrowany bazą (albo inaczej rozwiązać kwestię pisania artykułów/wywiadów/recenzji/ciekawostek/opisów tras/szlaków). W blogu pojedynczym należy umożliwić użytkownikom publikowanie (baza tożsama z WP MU). Dobrze by była integracja z serwisami: facebook, twitter, blip, flaker, google (z tego co wiem to są takie pluginy dostępne za darmo) - tak by można było w pełni zintegrować: logowanie, powiadamianie na tych serwisach i z serwisów na blogach (wordpress mu i wordpress -pojedynczy). Ważne są takie elementy jak: - statystyki (blogów ost wpisów, ost. założonych itd., galerii, filmików, wpisów w blogu pojedynczym, kategorii) a także statystyki ruchu - komentarze (zarządzanie nimi również) , dodanie opcji drukuj, powiększ, - przyjaciele/znajomi, grupy - forum np: bbPRESS - ogłoszenia (classipress - przesyłam) - katalog stron (DirectoryPress - przesyłam) - socialble plugin - pdf, drukuj, (schowek?), powiększenie tekstu, - pixel stast / wordpress.com stats - profile (np: wpisy na forum, wpisy na blogu, znajomi, avatar, zdjęcia dodane, artykuły/kategorie w blogu pojedynczym) - SEO pack - google site maps - maps google z lokalizacją dla ogłoszeń/uzytkowników ich lokalizacji - kalendarz, wydarzenia z kategoriami i połączony z WP MU - możliwość dodawania multimediów do postów (podcasting, video, zdjęcia..) - multi language - wersja pod telefony - tagi - register plus - Sondy - pogoda - kanały rss np: wg. kategorii w WP/ogłoszeniach - private message - backup DB - CMS Tree Page View - JR_Answers - quiz - Socialize - Social Slider - reklamy zwykłe (poprzez kod) oraz adSense w WP i WP MU, - punkty dla użytkowników - ost. posty, nowe, popularne, etc. - meta tagi pod WP MU i WP - aktywność w grupie, wiadomości - system digg i Buzz Google - oceny postów, zdjęć, filmików, ogloszeń - grupy z dyskusjami, linkami, multimediami, opisem, użytkownikami, downloadem/dokumentami - newsletter Część modułów jest dostępnych, część ja zapewniam, które nie są ogólnodostępne (wyślę je po wybraniu osoby wykonującej zlecenie) Pozdrawiam i czekam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:23 |