![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pytanie mam sobie funkcję która sprawdza mi osobą która dokonała jakiekiejś tam opinii
sama funkcja wygląda tak : Kod function user_zalogowany($user_check) { $conn = mysql_connect('localhost','aaaa','aaaaa'); mysql_select_db('aaaa', $conn); $connect_db_user = mysql_query("select *From users_opisy where NR='$user_check'"); while ($zmienna_conect_user = mysql_fetch_array($connect_db_user)) { echo $zmienna_conect_user['NAZWA']; } } i wywołuje ja sobie Kod user_zalogowany($user_check); i to działa git problem pojawia się gdy chce ja wywołać w jednym z case z switcha poniważ pojawia mi się ona gdzie chce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mianowicie : Kod switch ($costam) case 1; $status_1 = "<br> ".user_zalogowany($user_check)." <font color=\"green\" size=\"6\">P</font> <br>Pozytywnie<br> <a href=\"#\" onClick=window.open(\"wniosek.php?id=$id",\"\",\"scrollbars=yes,width=745,height=600\")> podgląd</a>"; break; i gdy wywołuje Kod echo $status_1; to niestety ale całość od P jest w jednym miejscu ( w jednej komórce tabeli ) a wynik funkcji gdzie indziej :/ ja to rozpykać pytam mądrzejszych odemnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bo ja se rady nie daje
Ten post edytował szachor 20.04.2010, 13:40:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 07:51 |