![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 19 Dołączył: 25.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli wyślę ciąg
Ala ma "kota" metodą POST to na serwerze w zmiennej POST będzie: Ala ma \"kota\" a na localhost mam: Ala ma "kota" Jaka opcja serwera/php za to odpowiada? -------------------- Znalazłeś sam rozwiązanie swojego problemu? Nie pisz "już wiem, do zamknięcia". Podziel się rozwiązaniem - inni będą mieli łatwiej.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 19 Dołączył: 25.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli jak rozumiem nazwa.pl była łaskawa włączyć niestandardową, przestarzałą i niezalecaną funkcję.
--- A nie, jednak magic_quotes_gpc ma być domyślnie ON. To u mnie XAMPP był łaskaw odejść od standardu. No chyba, że w 5.3 domyślnie jest off, a w 5.2 on... Ten post edytował qrzysztof 19.04.2010, 20:51:48 -------------------- Znalazłeś sam rozwiązanie swojego problemu? Nie pisz "już wiem, do zamknięcia". Podziel się rozwiązaniem - inni będą mieli łatwiej.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 22:13 |