![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 3 Dołączył: 14.04.2009 Skąd: Wziąć piwo? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Pytanie pewnie banalne, ale nie mogę nic wymyślić. Otóż: Mam sobie taki kod: CODE function change(el) { el.innerHTML = '<input type="text" maxlength="1" size="2" name="change" id="change" onblur="save('+el+')" />' document.getElementById('change').focus(); } function save(el) { el.innerHTML = document.getElementById('change').value; } No i kod ten działa w połowie, bo działa pierwsza funkcja, ale druga już za chiny ludowe nie chce działać. Firebug wypluł: Cytat missing ] after element list i nie mam pojęcia, co z tym fantem zrobić.[Break on this error] save([object HTMLTableCellElement]) Próbowałem na różne sposoby, ale nic nie działa... ![]() Pomysły ? Z góry dzięki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast
Kod save('+el+') daj Kod save(this.parent)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 3 Dołączył: 14.04.2009 Skąd: Wziąć piwo? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dalej nic, teraz błąd
Cytat missing ] after element list . [Break on this error] save([object Window]) ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
To chyba coś zrąbane, bo dalej ten sam błąd, a albo "el is undefined"... ;|
|
|
|
![]()
|
|
przepraszam, mój błąd za dużo robię z jquery i zapomniałem, że nie parent tylko parentNode ![]() |
|
|
![]()
|
|
I życie staje się piękniejsze !
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:33 |