![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie zdarzenie niestety nie istnieje (nie działa). Czy da się jakoś wychwycić z poziomu javascript zmianę window.location?
Chodzi dokładniej o to że użytkownik klika sobie kolejno takie linki: Potem w swojej przeglądarce klika przycisk wstecz i to właśnie zdarzenie chciałbym wychwycić czy jest jakieś proste rozwiązanie? Póki co do głowy przychodzi mi nieskończona pętla settimeout porównująca adres co powiedzmy 1000-2000 milisekund. Z góry dziękuję za próby pomocy ![]() -------------------- Tutaj miał być jakiś mądry tekst. Miał być... No ale jest głupi tekst.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Póki co do głowy przychodzi mi nieskończona pętla settimeout porównująca adres co powiedzmy 1000-2000 milisekund. Był kiedyś podobny wątek. Tak - jedyne wyjście, to stoper i ciągłe sprawdzanie. Do jQuery są odpowiednie wtyczki, poszukaj ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod var currLoc = window.location.href; function checkLocation() { if(window.location != currLoc) { currLoc = window.location.href; loadContent(); // wczytaj tresc } } setInterval('checkLocation()', 500); Mam takie rozwiązanie chyba nic innego się nie wymyśli dzięki za pomoc ![]() Ten post edytował bmL 19.04.2010, 16:33:17 -------------------- Tutaj miał być jakiś mądry tekst. Miał być... No ale jest głupi tekst.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 14:54 |