![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mam mały problem ze statystykami analytics. Otóż nie zlicza mi wszystkich odsłon z drugiej strony. http://baicik.pl/staty.jpg Jak widać strona 2 (glowna_1.html) jest na 22 pozycji. Wątpię aby druga strona była znacznie mniej odwiedzana niż 3 a co dopiero 20. Strona pierwsza u mnie jest (glowna_0.html) jakby co. Kod przenosiłem z footera na początek ale nic to nie dało. Kod dodawany jest w jednym pliku w między <body></body> i potem wyświetla na wszystkich stronach. Czy miał ktoś coś podobnego? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstaw inne statystyki i zobacz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czy są jakieś statystyki które będą pokazywały wyświetlenia dla podstron jak analytics?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czemu nie może być tak że strona 1 jet mniej odwiedzana niż strona 2 ? widocznie tak jest jak wyświetla analytics i nic z tym nie zrobisz bo to nie twój skrypt zlicza statystyki tylko google .
|
|
|
![]()
|
|
Bo jak się przegląda strony to od pierwszej a nie od 20 co widać po reszcie statystyk.
Nigdzie nie pisałem że to problem po stronie analytics może coś u mnie jest nie tak. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:20 |