![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 7 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien czy dobry dział ale skoro szukam gotowego rozwiązania to chyba tutaj
![]() Napisałem shoutbox i teraz chcialbym go ulepszyć poprzez dodawanie wiadomości bez odświeżania strony, szukałem troche na forach ale nic nie znalazłem gdyż albo skrypt nie działał poprawnie albo nie umiałem go skonfigurować do swoich potrzeb... Mógłby ktoś zedytować shoutbox tak aby wiadomości były dodawane bez odświeżania strony? sb.php
sb2.php
trans.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Nie jestem pewien czy dobry dział ale skoro szukam gotowego rozwiązania to chyba tutaj (...) Mógłby ktoś zedytować shoutbox tak aby wiadomości były dodawane bez odświeżania strony? To raczej podchodzi pod zlecenie. Przenoszę do "Giełda ofert" -> "Poszukuję" -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 733 Pomógł: 4 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.ownpage.pl Poszukaj tam... jest na pewno
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.08.2025 - 15:24 |